25% extra korting op alles in de Black Friday tent

Over ons

Dit is een merkgeschiedenis van Tappewear en hoe het bedrijf werd zoals het vandaag de dag bekend staat. Dit is een verhaal over de eigenaar en zijn sterke droom.
Tappewear hoodies
Er was altijd al een levendig idee om een eigen bedrijf te starten. Als medewerker bij een premium textiel-drukkerij had Lee-Roy veel kennis van mode en zijn eigen mening daarover. Nadat hij genoeg had gespaard, nam hij de beslissing om eindelijk verder te gaan met de droom.

Het oprichten van een lifestyle kledingmerk in 2020 was een feit. Vanuit zijn standpunt moesten de producten betaalbaar zijn, kwalitatief en met een originele twist. 

Tappewear koopt zijn textiel soorten binnen de EU en verwerkt vervolgens in Nederland bij de Tappewear Fabriek de artikelen tot eindproduct. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Hij kijkt constant naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen om het bedrijf te laten groeien naar een serieus merk in Europa.

Duurzaamheid


Bij Tappewear staat het produceren van hoge kwaliteit kleding voorop. Gecombineerd met het duurzaam produceren van kleding. Bij Tappewear is de missie om 100% duurzaam te produceren. 
We werken op meerdere manieren naar duurzaamheid in ons materiaal toe: met gecertificeerde textiel labels en met zoveel mogelijk biologisch en gerecyclede producten. Zo werken we samen aan een beter milieu. Daarnaast zorgen de labels voor een eerlijke arbeidsmarkt in het buitenland. Een deel van onze producten worden geproduceerd in Europa en zijn gecertificeerd door de grootste textiel labels. 
- OEKO TEX standaard 100
- BSCI

- ISO 14001

''Zo werken we samen aan een betere toekomst.''

Volg ons op Instagram voor de nieuwste updates.

100% tevredenheid garantie
Snelle levering
Veilig betalen